Submit Web
Email us Your Website Domain, Contact Email, Contact Mobile Number and Short Description of Your Portal to.

news@pakistaninewspaperlist.com
×

Adalvo Mendapat Kelulusan Generik EU Pertama untuk Pen Pra-Isi Liraglutide

SAN ĠWANN, Malta, June 17, 2024 (GLOBE NEWSWIRE) -- Adalvo mengumumkan kelulusan DCP yang berjaya untuk pen pra-isi Liraglutide, menandakannya sebagai kelulusan generik pertama di EU.

Sebagai versi biosetara pen pra-isi Victoza®, yang ditunjukkan untuk rawatan diabetes jenis 2, seperti yang dilaporkan oleh IQVIA, ubat peptida ini mencapai jualan global yang melebihi $4.8 bilion pada 2023.

Kejayaan pembangunan Liraglutide menyerlahkan keupayaan Adalvo untuk menawarkan portfolio diabetes yang pelbagai dan komprehensif, merangkumi kedua-dua suntikan peptida kompleks dan rawatan mulut molekul kecil.

Komitmen Adalvo untuk menyediakan akses kepada produk terbeza yang berkualiti tinggi sambil menavigasi kerumitan pembuatan secara serentak untuk mengukuhkan kedudukan Adalvo sebagai peneraju yang dipercayai dalam industri farmaseutikal.

Klik Di Sini Untuk Melihat Portfolio Diabetes Adalvo

Di Adalvo, tidak ada kerja yang setengah jalan - mereka sentiasa tepat sasaran. Misi mereka adalah untuk menjadi lebih pantas dan lebih kuat daripada pesaing mereka, dengan memacu visi mereka ke hadapan dengan pasukan yang menang.

Adalvo komited untuk mengekalkan standard kecemerlangan tertinggi dalam semua usaha mereka dan berharap untuk terus menyampaikan penyelesaian penjagaan kesihatan yang inovatif bagi membuat perubahan dalam kehidupan pesakit di seluruh dunia.

Mengenal Adalvo

Adalvo ialah syarikat farmaseutikal global dan salah satu syarikat farmaseutikal B2B terkemuka di Eropah, dengan perkongsian komersial di lebih 130 negara dan lebih 140 rakan kongsi komersial di seluruh dunia. Tujuan yang diisytiharkan syarikat adalah untuk membuat perubahan untuk pesakit di seluruh dunia, didorong oleh rangkaian kerjasama pintar kami dan komitmen untuk menyampaikan produk dan perkhidmatan terbeza yang berkualiti tertinggi kepada rakan kongsi kami.

Adalvo berbangga dengan keupayaan mereka untuk membantu rakan kongsi mencapai matlamat mereka – sama ada meningkatkan pendapatan atau mendorong ke pasaran baharu. Tanpa jemu berusaha untuk kecemerlangan dalam semua usahanya, didorong oleh semangat yang berakar umbi untuk membuat perubahan untuk rakan kongsi.

Budaya dipacu tujuan syarikat yang komited untuk meningkatkan kehidupan pesakit di seluruh dunia. Pasukan kepimpinan dinamik Adalvo membawa pengalaman penting dan pengetahuan industri, yang telah membantu untuk menubuhkan syarikat sebagai rakan kongsi global yang boleh dipercayai dalam industri.

Hubungi: Gabrielle Cassar, gabrielle.cassar@adalvo.com

Foto yang mengiringi pengumuman ini tersedia di https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/e1e895aa-f689-4215-a1f8-25285851af9d